Team Building

Dags för företagsevent, kick-off eller teambuilding? Våra live escape room spel är väl anpassade för att träna samarbete och kommunikation inom grupper och vi skräddarsyr program för just era behov.  

Escape room för större grupper

Vi arrangerar ofta teambuilding för större grupper och vet vad som krävs för att det ska bli ett lyckat event. Genom att använda våra rum i såväl Gamla stan som Södermalm kan vi faktiskt erbjuda en escape room upplevelse för uppemot 30-40 besökare. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag.
 
 

Konferens och mat – Under Kastanjen

 
Under KastanjenKanske ni ska äta i samband med äventyren hos oss? Eller ha möten och konferens? Vi samarbetar med Under Kastanjen som ligger mitt i Gamla stan, på Brända Tomten. Här kan ni få tillgång till egna konferensrum i deras källarvalv.
 
Besök deras hemsida så ser ni vilka menyer som finns att tillgå.
 
Det kan också fungera som en mötesplats utifall era grupper kör exit games vid olika tidpunkter.
 
 
 

 Escape room ute hos kund

Vi har portabla uppsättningar av vårt populära escape room spel Valhall som kan sättas upp externt. Lämpligen genomförs övningarna i form av en tävling där bästa lag kan utses men allt anpassas för era behov. Vi gillar kreativa utmaningar och att leverera en positiv upplevelse till ert event är mycket stimulerande.
IMG_6674

Gruppdynamik och kognitiv utveckling

Våra uppdrag ställer ju krav på hur gruppen samarbetar för att komma vidare på ett effektivt sätt. Hur hanterar gruppen motgångar och framgångar och allt annat som har med gruppens dynamik att göra kan vara intressant att studera. Varför inte skapa grupper och utvärdera hur de lyckades med sina uppdrag? Genom att sitta med i vårt kontrollrum kan ni betrakta grupperna utifrån och diskutera erfarenheterna efteråt. Kan vara en mycket utvecklande erfarenhet.

Mystiska mordet i Gamla stan

Mystiska Mordet FrontEtt team på 4 personer kan ta sig an ett urgammalt mordmysterium i vårt utespel i Gamla stan. Med hjälp av ett manus, karta och frågedokument tar detektivteamet reda på vad som hände och allt som dolts i dunkel nystas upp. Och på köpet får ni en härlig rundvandring i Gamla stans historiska miljö. Kan givetvis kombineras med de ordinarie rummen.
 
Mordgåtan tar ca 1 timme att genomföra.